FANTASY SURPRISE

Paul heeft niets in de gaten. Weet niet dat dit geen gewoon etentje is. Hij zit tegenover me in ons favoriete Italiaans restaurantje te genieten van zijn glas rode wijn. Het hoofdgerecht hebben we achter de kiezen. Hij nam pasta scampi, ik spaghetti vongole.

Nadat de ober onze tafel heeft afgeruimd, leg ik nonchalant een fantasiekaartje op tafel met de achterkant naar boven. Hij herkent het meteen en kijkt op met fonkelende ogen.

“Hmmm,” hij trekt een mondhoek op in die sexy, scheve glimlach van hem. “Wat hebben we hier?”

Hij zet zijn glas neer en grijpt naar het kaartje. Ik duw mijn handen gespannen tussen mijn knieën. Mijn plannetje is superleuk, maar ik ben wel zenuwachtig.

Paul draait het kaartje om.

“Een sexy date,” hij kijkt me niet-begrijpend aan. “Hier komen we toch een paar keren per maand?”

Ik knik. “Klopt. Maar dan heb ik meestal een slipje aan”, fluister ik.

Zijn heerlijke glimlach wordt breder. “O”, zucht hij.

Ik kijk hem diep in zijn ogen. “Maar dat is niet het enige kaartje dat ik voor je heb vanavond.”

Langzaam schuif ik een ander kaartje naar hem toe, samen met een kleine zwarte afstandsbediening. Ik krijg niet eens de kans om mijn hand weg te nemen, of Paul heeft het kaartje al omgedraaid. Zijn wenkbrauwen schieten de hoogte in.

‘Koop een nieuwe sextoy’ staat erop. Hij draait de afstandsbediening om en om in zijn hand. Meer dan een aan/uit-knop, een plus- en een minteken staat er niet op.

“En waarvoor dient dit dan?” vraagt hij.

Ik neem langzaam een slok wijn en veeg met mijn vinger een druppel van de rand van het glas. Met het puntje van mijn tong lik ik hem van mijn vinger. “Van een vibratie-eitje”.

“Dus je hebt dat nu in jouw… Oké, hoe werkt dit ding?” Ik kijk glimlachend toe hoe hij verwoed op de knopjes begint te drukken en hoewel ik het verwacht, kan ik mijn mondhoeken niet in bedwang houden wanneer het eitje in me wakker wordt.

“Goed, ik heb het aangekregen zo te zien”, zegt Paul en hij perst zijn lippen in een ondeugende grijns. “Is het lekker zo?”

Ik knik. Ik voel de vibraties en het is wel lekker, maar het is voorlopig eerder een licht getril.

“En zo?”, vraagt Paul onschuldig. Hij houdt de afstandsbediening op zijn schoot, maar heeft duidelijk een aantal keren op het plusje gedrukt. De vibraties worden dieper en krachtiger. Tintelingen verspreiden zich naar mijn onderbuik en benemen me mijn adem.

“Hmm, ja hoor”, kan ik nog net uitbrengen.

De ober zet ons nagerecht op tafel. Eén portie, om te delen. Je kan het eitje niet horen, maar toch druk ik mijn dijen stevig tegen elkaar in een poging ‘normaal’ over te komen. Het eitje is tot tegen het lekkerste plekje in me getrild en vibreert daar meedogenloos. Een blos kruipt vanuit mijn hals omhoog naar mijn wangen. Ik bijt op mijn lip en moet gewoon even mijn ogen sluiten. Dan stopt het speeltje abrupt.

0 Replies to “FANTASY SURPRISE”